Chestionar de satisfactie

Misiunea CLINICCO® este de a contribui la salvarea de vieti omenesti, de a-i elibera pe oameni de apasarea suferintei generate de boala, prin lupta continua impotriva afectiunilor cardiace si ale articulatiilor. De asemenea, echipa CLINICCO® isi doreste sa contribuie la crearea unei alternative de calitate si la stoparea exodului specialistilor romani in strainatate.

Pentru a evalua serviciile medicale pe care le oferim in cadrul CLINICCO® si a cresterii calitatii acestora, va rugam sa completati chestionarul de mai jos.

Va multumim ca ati ales CLINICCO®

01. Cum ati aflat de serviciile oferite de CLINICCO® Brasov?02. De ce ati ales serviciile oferite de CLINICCO® Brasov?


03. Cum apreciati modul in care ati fost primit si au fost ascultate solicitarile Dvs?04. Va rugam sa acordati calificative pentru urmatoarele conditii hoteliere care v-au fost puse la dispozitie, dupa cum urmeaza:

Curatenie:Alimentatie/hrana:Cazare:05. Cum apreciati calitatea ingrijirilor medicale acordate de :

Medicul curant:Asistentele medicale din sectie:Infirmiere:Medicul chirurg:06. Acordati calificative cu privire la intreaga perioada de spitalizare:07. Daca ar fi necesar sa va reinternati, ati opta tot pentru spitalul nostru?

08. Observatii si sugestii referitoare la aspectele pozitive si/sau negative ale ingrijirilor medicale din timpul spitalizarii :
09. Sectia in care ati fost internat:
10. Numele medicului curant

11. Date demografice :

Sexul:

Varsta dvs. :
Mediu de rezidenta:

Studii:


12. Data completarii: