Un gând bun tuturor! Recomand cu toată încrederea Clinicco Ortopedie

25 februarie 2019

„Un gând bun tuturor! Recomand cu toată încrederea Clinicco Ortopedie și tratamentele de recuperare cu niște kinoterapeuți deosebiți.

Am suferit o dislocare de umăr acum o lună. Cu ajutorul domnului doctor Loghinescu am trecut de cele trei săptămâni de imobilizare a brațului drept. Cu ajutorul ortezei recomandate de domnul doctor, cele trei săptămâni au fost suportabile, fără a face răni. După trei săptămâni, orteza a fost dată jos și am început, la sfatul profesionist al domnului doctor, recuperarea, la centrul de recuperare din cadrul clinicii. Un loc fantastic, pentru mine. Am început recuperarea imediat.

Am intrat cu frică. Frică de durere, frică de a nu se disloca umărul, frică și panică… Dar, am fost plăcut surprinsă. Echipa de kinoterapeuți m-a întâmpinat cu zâmbet și mult calm. Efectiv nu eram pregătită de ce va urma… Și am început… Multa răbdare din partea lor, nu se făcea nimic dureros și periculos. Încet, m-am relaxat cu încredere. După o săptămână de exerciții, sunt uimită de de cât de bine pot mișcă și folosi mâna.

De două zile am început și terapia cu laser, ESTE MIRACOL. Aveam anumite zone unde nu ceda durerea. După prima ședință cu laser, am ajuns acasă și așteptăm ca atunci când ridic mâna la nivelul mesei să apară durerea. Nu a apărut! După o oră, așteptăm durerea și exersam ridicarea mâinii, curioasă că totuși nu doare. Exercițiile și terapia cu LASER au efect! 

Ma simt bine. Fără dureri. Reușesc sa ridic mana, atât cât pot, fără dureri. Recomand cu toată încrederea recuperarea la centrul de recuperare Clinicco și terapia cu laser. Mulțumesc!”

1 comentariu
  1. PENTEK ERZSEBET spune:

    sunt interesata ca-s protezata la ambele solduri !!!