22 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii
15 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Astazi va aduc in atentie verdele crud. Si nu intr-o salata ci intr-o crema, supa crema.

Sa va spun de ce consider eu supa crema deasupra multor altor supe?

Din simplu motiv ca este o supa cinstita, complexa, care nu minte. Nu-i mai poti scoate morcovul pentru ca nu-ti place, nu-i mai poti da la o parte din taitei ori galusti si cel mai important este ca nu cere paine. Cel mult crutoane. Dar e un secret si aici.

14 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Dr. Elena Moldovean, medic medicina sportiva “Atelierele cardio sunt foare bine organizate, structurate, vin mereu cu noutati. Cei care conferentiaza au o buna pregatire profesionala, am mereu ceva nou de invatat de la dinsii. Imi place combinatia cu alte specialitati. Organizatorii si medicii speakeri de la Spitalul de Cardiologie Clinicco sunt profesionisti. Le multumesc pentru ce am invatat de la ei.”

Dr. Mihaela Bibu, medic de familie „De 5 ani particip cu placere la Atelierele Cardio. Au o tematica diversa. Sunt interesante toate discutiile pe care le antreneaza de fiecare data. Subiectele sunt alese pe criterii de frecventa cazurilor in practica. Au relevanta in activitatea mea din cabinet sau de pe teren.”

8 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Scopul meu este sa va fac sa mancati fructe, mai intai cu ochii, salivand in exces, apoi fizic si la urma cu sufletul. Din acest motiv nu va voi da reguli, sfaturi in numar de calorii si minerale. Pe acestea le gasiti foarte usor accesand fratele google sau cerand sfatul unui nutritionist. Va spun doar atat, combinand culori, texturi si nivelul de aciditate/dulce veti putea face din fructe aproape orice doriti. Dar sa le luam pe rand. Altfel, va veti speria. Si nu-mi doresc asta.