22 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii
15 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Astazi va aduc in atentie verdele crud. Si nu intr-o salata ci intr-o crema, supa crema.

Sa va spun de ce consider eu supa crema deasupra multor altor supe?

Din simplu motiv ca este o supa cinstita, complexa, care nu minte. Nu-i mai poti scoate morcovul pentru ca nu-ti place, nu-i mai poti da la o parte din taitei ori galusti si cel mai important este ca nu cere paine. Cel mult crutoane. Dar e un secret si aici.

8 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Scopul meu este sa va fac sa mancati fructe, mai intai cu ochii, salivand in exces, apoi fizic si la urma cu sufletul. Din acest motiv nu va voi da reguli, sfaturi in numar de calorii si minerale. Pe acestea le gasiti foarte usor accesand fratele google sau cerand sfatul unui nutritionist. Va spun doar atat, combinand culori, texturi si nivelul de aciditate/dulce veti putea face din fructe aproape orice doriti. Dar sa le luam pe rand. Altfel, va veti speria. Si nu-mi doresc asta.

1 aprilie 2016 / Autor: clinicco / 0 comentarii

Tapenade isi are originea in regiunea Provence. Numele vine de la tapeno, capere in dialectul provensal. De altfel, aproape intotdeauna tapenade contine si capere, dar nu ele sunt ingredientul de baza.