Clinicco implineste 7 ani de activitate medicala

Peste 12.000 de pacienti externati, 15.000 de examinari paraclinice, 13.000 de consultatii, 1200 de operatii pe cord deschis, peste 10.000 de coronarografii, 3500 implanturi de stent, peste 1500 de dispozitive implantabile: acesta este bilantul a 7 ani de activitate medicala privata la Brasov a Spitalului de Cardiologie Clinicco.

In 26 februarie 2016, Spitalul de Cardiologie Clinicco aniverseaza 7 ani de activitate medicala, ocazie cu care si-a deschis portile pentru publicul larg. Presa, bloggeri, medici de familie au putut face un tur al spitalului si sta de vorba cu personalul medical. In 2009, la Brasov se deschidea primul centru privat de cardiologie din tara. 7 ani mai tirziu, Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov continua sa fie singurul centru din regiune care opereaza pe cord deschis si singurul centru abilitat care trateaza pacientii cu tulburari de ritm si de conducere cu ajutorul dispozitivelor implantabile.

Dr. Mihai Ursu , sef sectie Cardiologie Interventionala : Fiecare pacient ajuns la noi beneficiaza de o analiza personalizata, fiecare dosar medical este analizat in echipa multidisciplinara, primind astfel indicatiile medicale optime. Interventiile se fac cu tehnici moderne si chirurgicale, iar dispozitivele implantabile pe care le folosim sunt de ultima generatie, de la cei mai importanti producatori mondiali, preturile fiind accesibile iar costurile fixe, comunicate in mod transparent inca de la inceput.

Adrian Teciu, manager Spitalul de Cardiologie Clinicco:In clinica noastra exista o preocupare permanenta pentru aplicarea si respectarea cu maxima strictete a masurilor de prevenire a infectiilor nosocomiale prin asigurarea conditiilor de igiena in toate spatiile, respectarea circuitelor functionale, folosirea echipamentului de protectie si igiena miinilor de catre intreg personalul, igiena pacientilor si screeningul bacteriologic preoperator. Modul in care se efectueaza curatenia, dezinfectia, sterilizarea este supravegheat si controlat prin audit independent.

Ingrijire promta si tratament corespunzator nevoilor fiecarui pacient, interventii eficace si competente, garda permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacientii sa isi revina dupa o spitalizare in urma unei interventii – asta primesc pacientii Clinicco de 7 ani. De 7 ani, Spitalul de Cardiologie Clinicco se afla la Brasov pentru pacientii cardiaci din regiune pentru a le oferi siguranta si stabilitate.