22 octombrie 2019 / Autor: clinicco / 4 comentarii

“Din păcate, oamenii cred că insuficiența cardiacă e o boală ușoară, cu care se poate trăi mult și bine, însă adevărul este că 60% dintre pacienți mor în cinci ani de la primirea diagnosticului, ca să nu mai vorbim despre faptul că această boală are o curbă mereu descendentă și implică multă suferință fizică. De altfel, de multe ori bolile cardiace sunt asimptomatice, pacientul nu știe că le are, primul simptom fiind din păcate și ultimul, adică moartea subită, în 50% dintre cazuri”, spune dr. Sorin Micu, medic primar cardiolog, șef secție Electrofiziologie și dispozitive implantabile la Clinicco Brașov.

14 iunie 2019 / Autor: clinicco / 2 comentarii

In urma cu 10 ani, la Brasov, avea loc deschiderea spitalului Clinicco – primul proiect de medicina privata cardiovasculara din Romania.

Domnul doctor Cristian Stanescu, seful sectiei ATI din cadrul spitalului Clinicco, isi aduce aminte despre inceputurile acestui proiect, despre ce a insemnat el pentru pacientii cardiaci din centrul tarii (si nu numai), despre o echipa de exceptie care a schimbat complet conceptul de a practica medicina in Romania.

Va invitam sa vizionati interviul!

11 februarie 2019 / Autor: clinicco / 5 comentarii
11 mai 2018 / Autor: Clinicco / 0 comentarii