La Clinicco Brasov pacientii beneficiaza de stimulatoare cardiace gratuite

16 mai 2016

stimulatoare cardiace gratuite

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov deruleaza un program GRATUIT prin programul national  de asigurari de sanatate prin care pacientii cardiaci asigurati care au o astfel de indicatie beneficiaza de implanturi de stimulatoare cardiace gratuite.

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov este singurul spital din regiune acreditat pentru implantare de stimulatoare cardiace. Procedura se efectueaza in cadrul Sectiei de  dispozitive cardiace implantabile/electrofiziologie, de catre dr. Sorin Micu, medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, format la Targu Mures, cu o experienta de  20 de ani in domeniul implanturilor de dispozitive cardiace electronice (stimulatoare cardiace, defibrilatoare și sisteme de resincronizare cardiace).

Dr. Sorin Micu: Stimulatoarele cardiace salveaza de peste o jumatate de secol vieti si amelioreaza simptomele specifice bradiaritmiilor, actiuni ce nu pot fi suplinite de nici o alta metoda terapeutica. Procedurile de implant au devenit tot mai simple prin experienta acumulata si prin progresele uimitoare ale tehnologiei.Ne bucuram sa putem oferi acum acest gen de tratament sub forma gratuita, cu sprijinul programului national in domeniu”

Pentru a beneficia de acest program pacientii trebuie sa fie asigurati, sa aiba indicatie medicala pentru un astfel de implant, bilet de trimitere pentru internare de la medicul specialist  sau medicul de familie.

Este dovada de respect si implicare din partea echipei si Spitalului de Cardiologie Clinicco in asigurarea sanatatii si punerea la dispozitia celor suferinzi a intregii noastre  expertize. In Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov orice afectiune cardiaca tratabila actual este rezolvata de catre echipa noastra de profesionisti.

Mai multe detalii privind tipul de stimulator oferit gratuit si conditiile de acces la program puteti obtine la 0733.008.195, de luni pana vineri, de la 9-17.

Dr_Sorin_Micu

21 comentarii
 1. CRISTINA spune:

  Buna ziua.As dori sa stiu daca folositi defibrilatoare implantabile interne cu monitorizare de acasa de la Boston Scientific. Multumesc!

 2. IONESCU STELIAN spune:

  Referitor la intrebarea referitor la schimbarea stimulatorului. Am 82 de ani si iau anticoagulant de 11 ani

 3. IONESCU STELIAN spune:

  Buna ziua Domnule Doctor
  Mi s-a implantat un stimulator bicameral BOSTON SCIENTIFIC Ingenio J173Dr in data de 12 apr 2012. in strainatate. As dorii sa stiu daca peste un an se poate schimba dispozitivul, pastrand cateterele, cu aceiasi marca sau cateterele sunt standartizate si compatibile cu or ce marca de stimulator
  Va multumesc

 4. Ianosi doinita liliana spune:

  Buna..sora mea are tahicardie ventriculara ..ablatata de 3ori..la cluj..acum i s a montat un defibrilator dar face crize tot mai des ..de 3luni numai in spital este..

 5. mircea lupes spune:

  Sunt sportiv de performanta in activitate si sufar de Fibrilatie atriala paroxistica. M-ar interesa sa aflu daca exista stimulatoare cardiace folosite in aceasta afectiune care sa permita continuarea activitatii sportive la nivel competitional, de unde se pot procura si aproximativ la ce pret.Cu stima, Mircea Lupes (76 ani).

  • Clinicco spune:

   Buna ziua, pentru a afla aceste detalii va rugam sa veniti la o consultatie la Dr. Sorin Micu. Pentru programare apelati numarul 0268 445 544.

 6. Mihai Elena spune:

  In urma unui consult efectuat in cadrul clinicii dvs. de catre d-l dr.Ursu( am efectuat coronarografie) am primit recomandarea montarii unui stimulator cardiac. D-l dr. Sorin Micu a analizat toate documentele medicale si am primit indicatia montarii unui stimulator cardiac bilateral.As dori sa-mi spuneti cit costa acest stimulator. Sunt asigurat.Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Va rugam sa luati legatura cu dl dr. Micu pentru toate detaliile legate de pretul aparatului propus de dansul pentru implantare.
   Pentru programare va rugam sa apelati numarul de telefon: 0268.445544
   Va multumim!
   Echipa Clinicco

 7. Rosescu-Boboc Ionela spune:

  Va rog, as dori sa stiu cat costa o operatie de implantare stimulator cardiac si inlocuirea unei valve . As dori sa stiu cum se face programarea si in cat timp ?

  • Danila Florenta spune:

   Buna ziua,

   Pentru aceste informatii va rugam sa luati legatura cu departamentul internari, prin telefon sau e-mail, cum va este mai confortabil (+40 268 401203, +40 733 008195, cardiologie@clinicco.ro).
   O zi buna si multa sanatate!

 8. murgoci.gheorghita@yahoo.com spune:

  am arderea mare de la inplant i musciul inimii

 9. nemeth gheorghe satu mare str belsugului bloc ub 8 ap 2 spune:

  dr sorin micu am o mare simpatie fata de dr deorece miau salvat viata in data de 12 ian am facut infart miocardic si am fost dus de urgenta la SU BAIA MARE unde mi sa facut interventia pe inima sa pus stent. ma simt bine as vra cu deosebit respect sa ma programati la un consult va multumesc din suflet ghita satu mare

 10. Rucsanda maria spune:

  As dori sa stiu care este costul unui stimulator cardiac bilateral întrucât am indicația montării unui astfel de aparat de catre d-nul str Ursu

 11. Rucsanda maria spune:

  In urma unui consult esfectuat in cadrul clinicii dvs de catre d-mil str Ursu mi s-a indicat montarea unui stimulator cardiac .Am inteles ca aceste stimulator sunt de doua feluri b

  • Costache Iulian Gabriel am tahicardie atriala am un trasplant renal si am fost peste tot si nu am rezovat nimic am 39 de ani si as vrea sa mai traesc dar nu am 10000 de euro sa ma fac bine va rog frumos daca sar putea sa ma vada dm doctor spune:

   Va rog frumos să ma vada și pe mine dm doctor ca am un baietel de 4 anisori si asvrea sal văd si eu cum creste Va mulțumesc