Pachet promoțional pentru persoanele cu boli cronice cardiovasculare

27 ianuarie 2020


Persoanele cu boli cronice cardiovasculare beneficiază de evaluare cardiovasculară în regim de spitalizare cu o durată de maxim 24 de ore, la prețul promoțional de 199 lei.

Pachetul include:

 • Consult de specialitate
 • Electrocardiogramă
 • Ecografie cardiacă
 • Analize de laborator

PROGRAMĂRI: 0733 008 195/ 0268 44 55 44/ cardiologie@clinicco.ro

Oferta este valabilă în baza biletului de trimitere către cardiologie eliberat de medicul de familie sau medicul cardiolog. Pentru spitalizările care depășesc 24 de ore, pacienții vor achita zilele suplimentare.

Campania este valabilă până la 30.06.2020*, în limita locurilor disponibile.

8 comentarii
 1. Calmuschi Maria spune:

  Buna ziua , ma numesc Calmuschi Maria sunt din Onesti asi dori va rog frumos o programare la clinica dv.pentru o internare de 24 ore . Mentionez ca sunt o bolnava cronica cu o tensiune gr.3 cu risc si cu mai multe probleme . Fac tratament de multi ani dar nu cu rezultate . Va multumesc !

 2. Torok Csaba spune:

  Bună seara!Aș dori și eu o programare pentru o consultație cardiovasculara pachet de bază la 199 lei pt luna februarie Mulțumesc!

 3. Torok Csaba spune:

  Bună ziua! Doresc și eu o programare pentru internare 24 de ore pentru evaluare cardiovasculara și aș mai dori sa știu dacă mai este valabilă oferta gratuita pentru pacienții cu operații de valva și bypass care era pina in februarie Mulțumesc!

 4. Solomon spune:

  Buna ziua ,vreau și eu o programare pt internare de 24h la prețul de 199 RON ,Menționez ca sunt pacientul dv ,am puse 2stnduri in2015 și 2017 ,cardiopatie ischemica și hipertensivă ,fibrilație atrială paroxistica