20 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Dr. Monica Ruth Batista, medic specialist neurolog, Spitalul de cardiologie Clinicco Brasov, ne vorbeste despre sindromul vertiginos de origine periferica, mai exact vertijul paroxistic pozitional benign, afectiune ce apare datorita acumularilor reziduurilor in urechea interna. Aceste reziduuri sunt cristale de carbonat de calciu si datorita fixarii lor la nivelul canalelor urechii interne, se transmit semnale false de la nivelul urechii interne catre creier.

14 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Asa cum pasca nu poate fi inlocuita de nimic, la fel si cozonacul, sarmalele ori drobul de miel.

Cred insa ca este totusi loc si pentru variante dulci care sa includa branza, ou, lapte, smantana, putin zahar si ceva in plus. Asadar, de nu stati extraordinar la capitolul aluat dospit (sau nu vreti sa incercati reteta de cozonac propusa de mine anul trecut) va propun o altfel de “pasca”.

11 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

120 de brasoveni au donat sange in cele doua zile ale campaniei “Doneaza sange! Impreuna pentru viata” organizata de Clinicco si Hiperdia la sediul Centrului de Transfuzii Brasov in intampinarea Zilei Mondiale a Sanatatii, care se sarbatoreste pe 7 aprilie.

31 martie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Astazi va propun o omleta cu urzici. Da, urzici. E plina piata de ele. Mici, curate si de-o multitudine de culori ce pleaca de la un frumos verde spre mov, violet, la coada. De n-ar pisca unele dintre ele, mai, mai ca le-ai servi asa, crude. De ce totusi urzici? Pentru ca ele sunt un adevarat miracol pentru organism.