28 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Astazi va propun o reteta pe care o am de la mama ei, din Italia. Este putin diferita de retetele de pizza pe care le-am vazut pe la noi in restaurante, dar cel putin la fel de gustoasa si sanatoasa. Da, zic sanatoasa pentru ca avem de-a face cu un aluat compus din faina, ulei de masline, miere de albine si lapte. Pe langa putina sare si drojdie, desigur.

27 aprilie 2017 / Autor: Claudia Pasca / 0 comentarii
20 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Dr. Monica Ruth Batista, medic specialist neurolog, Spitalul de cardiologie Clinicco Brasov, ne vorbeste despre sindromul vertiginos de origine periferica, mai exact vertijul paroxistic pozitional benign, afectiune ce apare datorita acumularilor reziduurilor in urechea interna. Aceste reziduuri sunt cristale de carbonat de calciu si datorita fixarii lor la nivelul canalelor urechii interne, se transmit semnale false de la nivelul urechii interne catre creier.

14 aprilie 2017 / Autor: Danila Florenta / 0 comentarii

Asa cum pasca nu poate fi inlocuita de nimic, la fel si cozonacul, sarmalele ori drobul de miel.

Cred insa ca este totusi loc si pentru variante dulci care sa includa branza, ou, lapte, smantana, putin zahar si ceva in plus. Asadar, de nu stati extraordinar la capitolul aluat dospit (sau nu vreti sa incercati reteta de cozonac propusa de mine anul trecut) va propun o altfel de “pasca”.